Idrætsmassage

Løber, danser eller bruger du bare din krop, dine ben rigtig meget, så er idrætsmassage super til at løsne de hårde muskler. Ved siden af selve massagen, laver jeg nogle udstrækninger af diverse muskler, da dette har stor effekt.

Jeg har haft besøg af mange løbere og har også selv løbet rigtig meget, udfra deres og egen erfaring ved jeg hvor vigtigt det er at modtage idrætsmassage både før og efter løb af længere varighed. Dit løb vil blive bedre og dine muskler mere stabile, da de med jævnlig massage kan undgå at ophobe muskelinfiltrationer i de store benmuskler.. Desuden vil massagen smidiggøre de sener som muskler hæfter ved knoglen på, dette kan modvirke eventuelle forvridninger og forstuvninger  i anklen ved fald.

 

Trænningsterapeut

Da jeg er uddannet  trænningsterapeut, vil jeg kunne tilrette et trænningsprogram til dig som skal igang med trænning eller arbejde efter skade. Et trænings program give dig større mulighed for hurtigere at kunne genoptage dit arbejde eller din sædvanelige træningspraksis efter skaden...