Morgenhilsen

Findes der noget bedre end at starte dagen med halvanden times yoga? Måske gør der, men ikke for mig, jeg elsker at undervise og blive undervist om morgenen, for at lave yoga tidlig, på næsten tom mave, skaber en vidunderlig balance i sind og krop. Bevidsthed, balance og dyb indsigt og stor bevægelighed i egen krop er hvad yoga gør ved mig og det får mig altid til at smile efter de 90 minutter på yogamåtten, et smil som jeg bærer med mig resten af dagen, og det er jeg dybt taknemlig for. 

Taknemlighed er nemlig også noget der skabes via yoga (måske det i dine ører lyder højtflyvende) men via bevidsthed om egen krop, hvordan kroppen fungerer ved hjælp af åndedrættet, hvordan kroppen holder sig oprejst ved hjælp fra vores fødder, hvordan kroppen kan rettes ud og smidiggøres ved hjælp af få øvelser uden stor anstrengelse, hvordan vi kan arbejde med vores sind og slippe sindet ved hjælp af åndedrættet. Alt dette gør at jeg bliver ydmyg og fyldt med taknemlig rettet mod vores skaber, som har udført et perfekt job dengang han formede os helt ned til mindste detalje.

Namasté 

Kunne du tænke dig at lære mere om hvad yoga kan gøre for dig og din krop samt dit sind, så deltag gerne på et af mine hold. I øjeblikket kører der hold både mandag, tirsdag og torsdag..  Ring eller skriv gerne til mig på:

26110343 eller skriv til: Lilly@sunshineyoga.dk

Fra sommer 2015

Fra sommer 2015

Fra forår 2016

Fra forår 2016

Yoga og aktivitets kalender vinter 2015/2016

Så er det nye skema parat og jeg er klar til nye klienter og yogafolket for vintersæsonen... Yoga:

Der skulle iflg. AOF stadig være ledige pladser om tirsdagen og hos SunShineyoga er der få ledige pladser mandag og torsdag.. men det kræver du er hurtigt til at kontakte mig enten på mail eller på telefon. En yogasæson løber af 10 gange og denne gang starter vi op mandag d 2 November og torsdag d. 12/11 ... glæder mig til at møde dig :-)

Klienter:

Da jeg både udbyder fysiurgisk/wellness/idrætsmassage og mindfulnessforløb samt healing, så vil det være en rigtig god ide hvis du læser om de forskellige til under sidelinket.

Jeg tager klienter ind helst om torsdagen, men hvis jeg kan se, at jeg har mulighed for det, en af de andre dage også, så gør jeg uden at tilføje det i kalenderen.her på siden.. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du vil bestille tid eller hvis der er noget du gerne vil have svar på.

Og hvis du skulle have lyst må du meget gerne dele min hjemmeside på facebook,. Her kan du iøvrigt også følge mig på min side "Sunshine Yog og Massage"

Namaste

Holdskema for forårssæsonen 16 Februar - 1. Maj 2015

Kære Alle,

Så er det tid  at melde sig til yogahold i foråret. Nogle hold er allerede igang, men der er  ledige pladser endnu... Skynd jer at tilmelde jer helst inden 30/1, da jeg der tager på videre uddannelse i Goa, Indien og er væk til 16/2... I vil dog kunne tilmelde jer ved at skrive en mail til mig... som jeg håber at kunne respondere på dernede fra.

Jeg glæder mig til at deltage på videreuddannelse hos Søren Rasmussen fra Yogaskolen i Helsingør som foregår i Indien på et fantastisk yoga retreat center Ashiyana. Glæder mig til at fordybe mig i yogaens verden, lære nyt og lade mig inspirere samt at komme hjem igen med en masse ny viden som jeg kan overbringe til dig på mit yogahold.

Vel mødt på et af mine hold, glæder mig til at se dig..

Kærligst Lilly

Venligst Lilly

Begivenheder

 

Kære Jer,

Som noget nyt i 2015, vil der under hver fane være en side med begivenheder, hvis du trykker der, vil du kunne se og læse om aktuelle begivenheder indefor for det område du søger under. 

Planen er at der hver måned vil blive oprettet mindst en begivenhed, nogen vil vare 3 timer og andre hele dage.

Jeg vil skiftevis tilbyde Workshops indenfor for:

Yoga 

Mindfulness

Spirituelt

Massage.

For nogen af dem vil der være tilmelding igennem AOF og andre her hos mig selv.

Jeg glæder mig meget til at oprette disse worksshop, da jeg ofte syntes at 1 - 1½ time er for kort til at nå hvad man gerne vil indenfor undervisning af yoga m.m... Jeg håber at du vil deltage og ser frem til at lære netop dig at kende.

Kærligst Lilly

 

 

Nytårsbrev 2015

SunShine Yoga & Massage fra 2014 - 2015.

Kære alle
Af hjertet tak for at I har modtaget denne gruppe og mit firma med jeres åbne arme og hjerte. Det har været et forrygende år, med Yoga i Yogahaven Solbakkevej gennem sommeren, yoga i mit yogastudie, firmayoga og yoga i Næstved Firma Sport gennem efteråret og og ikke mindst alle de privatsessioner jeg har fået lov til at have med jer som klienter i mindfulness, yoga, healing, clairvoyance og meditationer ... Det har været så dejligt og jeg håber på mange flere skønne timer i Jeres nærvær.

Jeg er dybt taknemmelig 

Målet for 2014 er nået, firmaet er startet og her kommer løbende mange kunder til, kunder/klienter som gerne vil finde ind til sig selv og frem til en ny og bedre hverdag med sol i hjertet.

Jeg er dybt taknemmelig 

Tak til SunShine Yoga & Massage for at give mig en rejse i mit eget indre, en rejse som udvikles og udvides hele tiden.. Du har ikke været helt nem at arbejde med, men jeg tror på dig, jeg tror på at du er kommet til verden med en sjæl der vil fremad... Tak for at give mig lov til at hjælpe dig frem.

Jeg er dyb taknemmelig 

Tak til alle jer, for jeres stille undren over måske få opslag herinde, men alting har sin begyndelse og det har SunShine også... Sunshine tager små og forsigtige skridt og skyder nu frem med større selvtillid..

Straks i det nye år, vil jeg på SunShines vegne komme med nye stærke tilbud til jer... Jeg har en del i ærmet og håber I vil modtage det med glæde.

SunShine Yoga & Massage glæde os til at se og dele med dig i 2015 

Tak fordi du har været en del af vores rejse i 2014 ... Må du komme velsignet ind i 2015.

Jeg er dybt taknemmelig 

Namasté

Lilly

 

It Works :-) Nyt projekt

It works We are a team.jpg

 DE SKØRE og SJOVE WRAPS DER VIRKER, SE HER:

Som noget nyt  kan du nu finde de berømte WRAPS her hos mig... Wraps som er blevet så stor en succes herhjemme  på kun ganske få måneder og hvorfor så det?

SKAL den lille sorte skal på til julefrokosten? mangler du nogle cm i at kunne passe den rigtigt? Plejer du til stor ærgelse at tage nogle kilo på i julemåneden? Vil du gerne spise mindre i julen så det ikke så nemt sker? Vil du gerne ændre din kost til den sunde side?

JAMEN hvad nu hvis jeg så fortæller dig, at disse Wraps netop kan hjælpe dig med de ting og det tager IKKE 3 måneder førend resutatet kan ses... det tager KUN 45 minutter ... JA DET ER RIGTIGT !!!

 

JO søde du, jeg kan ikke love dig nogen mirakelkure, men jeg kan love dig et produkt som virker, deraf navnet "It Works" , jeg kan også love dig at det er nemt, hurtige resultater og så er det ORGANISK.. og for at det ikke skal være løgn, så kan du rent faktisk tjene penge til julegaverne samtidig med at du taber dig og hvem vil ikke gerne det?????

JEG har valgt at tage " It Works" ind i min forretning da jeg tror på produktet... jeg tror på det, for jeg har prøvet det på egen krop. Jeg tog til en demo, købte et wrap og satte det på maven.  Efter  bare at have det på i 45 minutter, havde jeg, som jo er i ok normal størrelse, tabt 5 cm på maven.... Woooww :-) Næste morgen havde jeg tabt yderligere 4 cm... altså 9 cm. i det hele... Jeg var OK imponeret og begyndte nu at undersøge hvad der gjorde dette resultat og det er jo så absolut det bedste af det hele.... For hele successen er nemlig URTER, de rene URTER... helt vildt, hvad det kan gøre når det trænger ind gennem huden, og suger affaldstofferne  i kroppen til sig.. sætter en proces igang i kroppen.... Wooow :-)
Det er bare Så VILDT at jeg dykkede dybere ind i det og tænkte... Det er er en succes... det er noget der er kommet for at blive. Det er noget jeg kan tage ind i min virksomhed og bygge videre på... Dermed mener jeg at et hudpleje og helseprodukt som dette er... hænger fint sammen med de andre ting som jeg arbejder med via mit syn på det hele menneske.

derfor søde jer der læser dette: PRØV  NU DE LÆKRE WRAPS her hos mig til kun 200 kr. pr. wrap. 

Bestil en tid til at blive wrappet i klinikken sammen med en Helkrops massage eller healing

TILBUDS pris indtil 31/12 -2014:  1 Wrap samt 75 minutters behandling kun 750 kr. (du sparer 100,00 kr)

Eller tag  4 veninder/venner/familiemedlemmer under armen og kom i kliniktid og blive Wrappet for kun 200,00 kr. pr næse.. varighed 60 min. :-)

Eller ring på mobil: 26110343, aftal at jeg kommer til en hyggelige aften hos jer hvor I bliver wrappet for 200 kr. pr. næse, samtidig med at jeg fortæller om produktet...

Kommer du lige forbi Så bank på og hør om jeg lige har tid til at wrappe dig...

GLEMTE LIGE: at fortælle dig at du jo også kan købe ind som Loyal Kunde (det vil sige at du binder dig for 3 mdr.  et stk. valgfrit produkt om måneden) = 40 % rabat, og hvis du så rigtig gerne kunne tænke dig at tjene fra 3000 kr. eller mere om måneden, jamen så har du valget at kunne blive forhandler.... og hvem kunne ikke lige bruge 3000,00 kr. ekstra om måneden???

Kontakt Lilly på mobil 26110343 eller på mail: lilly@sunshineyoga.dk

 

 

Nyt skema lagt op under Information

Kære Alle,
SÅ er efterårssæsonen ved at slutte og det er nu tid at tilmelde sig vintersæsonen som starter allerede i næste uge med ( 6 gange inden jul samt 4 gange efter jul) og jeg kan allerede nu melde "næsten alt udsolgt" til Hensyntagen yoga og aftenyoga om torsdagen hos Næstved Firma Sport ... hvilket jeg er jublende lykkelig for. 
Men du kan stadig nå at melde dig til et af de andre hold, da jeg har stadig ledige pladser...
Skynd dig, kig i nedenstående kalender, tag en beslutning til din krops glæde, kom frisk og vær med... HUSK TILMELDING .. for jeg regner med, at der hurtigt bliver udsolgt ...
Skemaet kan ses under Information/Kalender

Tilmelding på mobil 26110343/email: lilly@sunshineyoga.dk eller email feltet under skemaet