Yoga/mindfulness for børn autisme/ADHD

 

Aldersgruppe: 7-11 år.

Jeg tilbyder at lave et struktureret yoga/mindfulness kursus til dit barn, som vil bestå af kropscanning (lær at afgrænse din krop) yogaøvelser, tegning/maling og en afspænding til at slutte dagen af på. Jeg forestiller at jeg den vej kan hjælpe dit barn til at få en større selvindsigt i egen krop, finde roen i sindet til fordybelse og derved kunne skabe større balance i en urolig hverdag. Da jeg er socialpædagog og yoga/mindfulness lærer og tidligere har arbejdet som støtteperson til børn med disse diagnoser og samtidig har lang erfaring indenfor psykiatrien, så tror jeg på at lige præcis dit barn vil være i gode hænder hos mig en gang om ugen.

Yogahold for børn/unge som er psykisk sårbare eller hyper sensitive

Aldersgruppe: 8-15 år.

På opfordring er jeg blevet spurgt om jeg ikke kan lave et hold for psykisk sårbare børn. Dette vil jeg rigtig gerne imødekomme, da jeg gerne vil gøre mit til at de vokser op uden medicin, får en hverdag som bliver tilfredsstillende rolig, en hverdag som de kan fungere i uden angst, uden uro i kroppen, kan mærke deres egen krop, deres egen intimitetsring, kan falde i søvn om aftenen og sove hele natten uden for mange mareridt. Jeg er sikker på at yoga/mindfulness kan hjælpe sådanne børn og jeg vil derfor tage denne udfordring op, hvis der er belæg for dette? Så kære forældre, tænk over om I netop er forælder til et barn som kunne have brug for netop dette. Jeg forestiller mig at dette hold vil vare 1,5 time om ugen, som et normalt yogahold. Der kan maks være 8 børn på holdet. 

Jeg har rigtig god erfaring inden for psykiatrien og har tidligere også arbejdet med børn som har diagnoser som ADHD, Autisme og lignende. Jeg må erkende at min passion ligger indenfor det område, hvor jeg kan hjælpe børn, unge og voksne til et helt almindeligt liv, gerne uden medicin.